Alla olevassa ohjevideossa käydään läpi kouluttajien Competence Admin sivuston käyttö kokonaisuudessaan.

Huomioitavia asioita kouluttajille:

• Näet ainoastaan omat pätevyytesi "Pätevyydet" sivulta.
  • Voit ladata koulutusmateriaalin omalle tietokoneellesi.
  • Muistathan, että "Lukittu" tilassa olevaa koulutusta et pääse muokkaamaan.
  • Pääset syöttämään "Osallistujien" tiedot vasta, kun kurssin aika ja päivämäärä on mennyt.
  • Voit "Tallentaa" osallistujat etukäteen, mutta et lähettää.

"Suoritukset" sivulla näet omat koulutuksesi.

Voit suodattaa koulutuksiasi seuraavasti:

1. Koulutuspohjan nimi
  2. Tyyppi
  3. Organisaatio
  4. Tulos
  5. Tapahtuman ID
  6. Päivämäärä (Suorituksen)
  7. Suorituksen viimeinen voimassa olo päivämäärä
  8. Klikkaa suodata niin vaihtoehdot suodattuvat.

"Tapahtumat" sivulla näet kurssit, joilla olet kouluttajana.

Voit suodattaa koulutuksiasi seuraavasti:

1. Koulutuspohjan nimi
  2. Kaupunki
  3. Organisaatio
  4. Päivämäärä
  5. Menneet/Tulevat
  6. Tila
  7. Klikkaa suodata niin vaihtoehdot suodattuvat.

Klikkaamalla koulutusta pääset tarkastelemaan kyseisen suorituksen tietoja ja syöttämään osallistujat.

Koulutettavien tietojen lisääminen tapahtuman päättymisen jälkeen.
Voit lisätä koulutettavien tiedot seuraavasti tapahtuman päätyttyä.

Klikkaa ja valitse koulutus, kuten aikaisemmassa vaiheessa.

Avautuvalla sivulla toimi seuraavasti:

1. Valikoi vasemmalta ylhäältä ”Osallistujat”

Täytä seuraavat tiedot:

• Etunimi
  • Sukunimi
  • Henkilötunnus tai syntymäaika
  • Sähköposti
  • Pisteet
    Täytä myös osoite kentät, mikäli olet valinnut korttien toimitustavaksi "Osallistujan kotiosoite"
  • Oikealta ylhäältä määritä kurssin läpäisyyn tarvittavat pisteet.
  • Klikkaamalla ”Sinistä väkästä” koulutettavan tiedot lisääntyvät.
  • Voit lisätä useamman koulutettavan tiedot kerralla käyttämällä CSV UTF-8 tallennettua tiedostoa. Lataa malli tiedosto klikkaamalla tekstiä
    "Lataa malli csv. tiedosto"

Seuraavaksi:

• Klikkaa ”Lähetä”
  • Voit tallentaa tiedot klikkaamalla "tallenna" ja kirjata osallistujat myöhemmin.

Huom! Kun olet klikannut ”Lähetä” niin et pääse muokkaamaan tämän jälkeen tapahtuman osallistujia!

Postitus

Koulutusorganisaatiolle

• Koulutusorganisaatiolle, joka järjestää koulutuksen.

Asiakas yritykselle

• Yritykselle, joka on tilannut koulutuksesi.

Osallistujien kotiosoite

• Kortit toimitetaan suoraan osallistujien kotiosoitteeseen.