Alla olevassa ohjeessa käydään läpi "Tapahtumat" sivun toimintoja.

Tapahtumat sivulla pystyt hallinnoimaan organisaatiossasi olevia tapahtumia.

Voit suodattaa tapahtumia seuraavin ehdoin:

• Koulutuspohjan nimi
  • Kaupunki
  • Organisaatio (Mikäli kuulut useampaan organisaatioon)
  • Päivämäärä
  • Menneet
  • Tila

Voit myös hakea suoraan tapahtumia kaikilla yllä mainituilla tiedoilla kohdassa ”Etsi”.

Voit lisätä uuden tapahtuman klikkaamalla oikealta ylhäältä ”Lisää tapahtuma”.

”Lisää tapahtuma” sivulla sinun tulee täyttää seuraavat tiedot:

Koulutuspohjan tiedot

1. Käytä koulutuspohjaa
  2. Hinta

Lisätiedot

1. Päivämäärä
  2. Aloitusaika

Varaukset

1. Kouluttaja(t) (Huom! jotta voit lisätä kouluttajan tapahtumaan, tulee hänet ensin kutsua organisaation kouluttajaksi : https://help.competenceadmin.com/fi/articles/3650212-kayttajien-hallinta-ja-kayttooikeuksien-kuvaukset-sihteeri
  2. Paikka

Postitus

Valikoi postitusvaihtoehto korteille:
Koulutusorganisaatiolle

• Koulutusorganisaatiolle, joka järjestää koulutuksen.

Asiakas yritykselle

• Yritykselle, joka on tilannut koulutuksesi.

Osallistujien kotiosoite

• Kortit toimitetaan suoraan osallistujien kotiosoitteeseen. (Huom!  Ei postitusta ulkomaille)

Tiedosto
Tiedostoja ei ole pakko liittää. Voit liittää tiedostoja joko ”koulutettaville” tai ”kouluttajille”

Info

1. Kuvaus
  2. Näytetään verkossa julkisesti (Mikäli haluat, että kurssiin voi ilmoittautua koulutusportaalissa)

Mikäli valitsit kohtaan ” Näytetään verkossa julkisesti” kyllä, niin täytä alle avautuvat seuraavat tiedot, joista ainakin yksi on täytettävä.

• Linkki ilmoittautumislomakkeelle (Asiakkaat ohjataan tähän osoitteesen kun he haluavat ilmoittautua kurssille)
  • Ilmoittautumis sähköposti (Asiakkaat voivat lähettää ilmoittautumisia tähän osoitteeseen)
  • Ilmoittautumis puhelinnumero (Asiakkaat voivat soittamalla tähän numeroon ilmoittautua kursseille)

Klikkaamalla ”Tallenna” tapahtuma tallentuu.

Kun palaat ”Tapahtumat” sivulle, niin sinun tulee julkaista/lähettää alustava tapahtuma seuraavasti:

1. Klikkaa tapahtuman päältä.
  2. Oikealta ylhäältä kohdassa ”Alustava” voit lähettää tapahtuman hyväksyttäväksi tai julkaista tapahtuman.
  3. Voit muokata myös tapahtuman tietoa siihen saakka kunnes kurssi on hyväksytty.

Koulutettavien tietojen lisääminen tapahtuman päättymisen jälkeen.

Voit lisätä koulutettavien tiedot seuraavasti tapahtuman päätyttyä.

1. Klikkaa tapahtuman päältä.
  2. Valikoi vasemmalta ylhäältä ”Osallistujat”

Yllä olevassa kuvassa voit peruuttaa kurssin klikkaamalla punaista "Peruuta"

1. Oikealta ylhäältä määritä kurssin läpäisyyn tarvittavat pisteet.
  2. Täytä seuraavat tiedot:
  • Etunimi
  • Sukunimi
  • Henkilötunnus tai syntymäaika
  • Sähköposti
  • Pisteet

Täytä myös osoite kentät, mikäli olet valinnut korttien toimitustavaksi "Osallistujan kotiosoite"

Klikkaamalla ”Sinistä väkästä” koulutettavan tiedot lisääntyvät.

"Erityishinta" on ainoastaan käytössä sellaisissa laitoksissa, joihin on erikseen tämä ilmoitettu.

Erityishintaan sisältyy
• Mobiilikortti ja pätevyysrekisteröinti
• Oikeus käyttää Punaisen Ristin tavaramerkkejä (esim.
Ensiapukurssi EA1®) Punaisen Ristin ensiavun
koulutusohjelmien mukaisten koulutusten tiedottamisessa
ohjeiden mukaisesti
• Oikeus käyttää koulutusportaalin koulutusmateriaaleja
Punaisen Ristin ensiavun koulutusohjelmien mukaisissa
koulutuksissa
• Standardoidut ja sertifioidut koulutussisällöt
• Koulutusportaalin käyttö sertifioitujen koulutusten
järjestämiseen (kurssin rekisteröinti ja pätevän kouluttajan
linkitys kurssiin, osallistujien kurssisuoritusten kirjaaminen)
• Kurssilaiselle pääsy omiin koulutustietoihinsa omilla
tunnuksillaan (versio2*)

Voit tallentaa tiedot klikkaamalla "tallenna" ja kirjata osallistujat myöhemmin.

Voit lisätä useamman koulutettavan tiedot kerralla.
Klikkaa ”Lähetä”

Varmistus ikkunassa sinua velvoitetaan tarkistaan, että olet syöttänyt kaikki tiedot oikein. Näissä sinun tulee suorittaa erityistä tarkkuutta, sillä muutokset näihin saattavat tulla tulevaisuudessa maksullisiksi!