Verkkokoulutukset ja niiden koodit.

Voit luoda “Verkkokoulutus” sivulla koulutuskoodeja, joilla asiakkaasi voivat suorittaa verkkokoulutuksia.

Verkkokoulutus sivulla voit suorittaa seuraavia toimintoja:

Hae koulutuskoodeja seuraavilla ehdoilla

• Koulutuspohja
  • Koodi
  • Yritys
  • Käyttäjä

Suodata koodeja seuraavilla vaihtoehdoilla:

• Koulutuspohja
  • Tila
  • Poistettu
  • Luotu
  • Rekisteröity
  • Käytetty

Klikkaamalla ”Lisää Koodi” vasemmalta ylhäältä pääset luomaan uusia koulutuskoodeja.

-”Luo koulutuskoodeja” sivulla voit luoda koodeja seuraavasti:

Täytä seuraavat tiedot ”Lisätiedot” kohtaan

1. Valitse koulutuspohja
  2. Koodien määrä
  3. Yrityksen nimi
  4. Yritystunnus VAT ID tai y-tunnus (esim FI1234567 tai 1234567-8)

Täytä seuraavat tiedot ”Käyttäjän tiedot*” kohtaan:

1. Etunimi
  2. Sukunimi
  3. Email

*Etu- ja sukunimi kentät ovat vain sisäiseen käyttöön.
    Koulutuskoodi lähetetään automaattisesti tähän sähköposti osoitteeseen.

Huom!
    Mikäli et syötä henkilön sähköpostiosoitetta niin voit seuraavassa vaiheessa lähettää koodit manuaalisesti kerralla yhteen sähköpostiin.

Muistiinpanot - Lisätiedot itselle (tämä ei näy käyttäjille)

Klikkaa ”Tallenna” niin järjestelmä luo koodit. HUOM! Pitäkää huoli että verkkokoulutuksessa ja yhdistelmäkoulutusten osalta lähipäivässä osallistujat käyttävät samaa sähköpostiosoitetta!
  1. Osallistuja saa kutsun sähköpostiinsa mikäli tämä on syötetty koodin luonnin yhteydessä. Muussa tapauksessa verkkokoulutukseen pääsee osoitteessa www.ensiaputodistus.fi
    Voit myös oikealta alhaalta syöttää koulutettavien tiedot Excel muodossa.

”Uudet koulutuskoodit” sivulta näet koodit ja osoitteet mihin koodit on toimitettu.
    Voit klikata koodin päältä, jolloin koodi kopioituu.
    Voit lähettää kopioidun koodin kenelle tahansa.
    Klikkaamalla ”Luo lisää” voit luoda uusia koodeja.
    ”Takaisin” painikkeesta pääset takaisin koulutuskoodien listaukseen