Ponnahdusikkunoiden salliminen

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta kolmepistettä ja sieltä Asetukset.
  3. Valitse Tietosuoja ja turvallisuus ‑kohdasta sivuston asetukset .
  4. Valitse Ponn.ikkunat ja uudelleenohjaus.
  5. Valitse yläreunan valitsimella Sallittu.

Kaikkien evästeiden ja sivustotietojen poistaminen

Kun poistat evästeet, sinut kirjataan ulos verkkosivustoilta ja tallentamasi asetukset voidaan tyhjentää.

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta kolmepistettä ja sieltä Asetukset.
  3. Valitse Tietosuoja ja turvallisuus ‑kohdasta --> Sivuston asetukset.
  4. Valitse Evästeet Näytä kaikki evästeet ja sivustotiedot --> Poista kaikki.
  5. Vahvista toiminto valitsemalla Tyhjennä kaikki.

Evästeiden salliminen tai estäminen oletuksena

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta kolmepistettä ja sieltä Asetukset.
  3. Valitse Tietosuoja ja turvallisuus ‑kohdasta --> Sivuston asetukset.
  4. Poista kerran käytöstä Salli sivustojen tallentaa ja lukea evästetietoja.
  5. Tallenna.
  6. Tallennuksen jälkeen salli tämä uudelleen.
  7. Tallenna uudelleen.

Tarkista, ettei sinulla ole käytössäsi kolmannen osapuolen työkaluja selaimella. Mikäli yritykselläsi on paljon sivustoja ns. "Mustalla listalla" kannattaa varmistaa, ettei cloud.scorm.com ole kyseisellä listalla.