1. Kiwa Help Center
  2. CompetenceAdmin
  3. Suomen Punaisen Ristin erityis ohjeistukset

Näin teet SPR Hätäensiapu 4t verkkokurssin.

Näin lisäät SPR Hätäensiapu 4t verkkokoulutuskoodit

Voit luoda “Verkkokoulutus” sivulla koulutuskoodeja , joilla asiakkaasi voivat suorittaa verkkokoulutuksia. (klikkaamalla kuvaa aukeaa isompi versio)

Pääset lisäämään koulutuskoodit oikeassa ylänurkassa olevan "lisää koulutuskoodi" napista.

Sivulle aukeaa koodien lisäämisnäkymä, jossa pääset luomaan koodit osallistujille

Lisääksesi hätä 4 koodit, paina "valitse koulutuspohja" riviä, ja kirjoita "hätä" jolloin listaan aukeaa valittavaksi hätäensiapukurssi 4 T verkkokoulutus

Kun olet valinnut Hätä 4 koulutuspohjan valitse haluttujen koodien määrä kohdasta "koodien määrä" . Tämän jälkeen sinua pyydetään täyttää osallistujien tiedot.

Valitse tämän jälkeen korttien postitustapa:

Koulutusorganisaatiolle - eli kurssin pitävälle taholle

Asiakasyritykselle - mikäli yritys haluaa kortit koostetusti

Osallistujan kotiosoite - Kortti positetaan suoraan osallistujalle ( Huom. postitusosoite pyydetään osallistujalta kurssin alussa)

Mikäli koulutus on erityshintainen , tulee tämä valita jo koodien luomisen yhteydessä ruksimalla kohta "erityishintainen"

Kun halutut koodit on lisätty ja tiedot täytetty, paina "tallenna", jolloin koodit generoidaan

Tallennuksen jälkeen avautuu näkymässä jossa näet luomasi koodit ja kenelle ne on lähetetty