Tapahtumien hallinta ja osallistujien tietojen syöttäminen

Tapahtumien hallinta ja osallistujien tietojen syöttäminen (Pääkäyttäjä) Tapahtumat ja kurssilaisten tiedot

Alla olevassa ohjeessa käydään läpi "Tapahtumat" sivun toimintoja.

Tapahtumat sivulla pystyt hallinnoimaan organisaatiossasi olevia tapahtumia.  (painamalla kuvaa aukeaa se isompana)

tapatumat_nuoli

Voit suodattaa tapahtumia seuraavin ehdoin:

event_suod

• Koulutuspohjan nimi
  • Kaupunki
  • Organisaatio (Mikäli kuulut useampaan organisaatioon)
  • Päivämäärä
  • Menneet
  • Tila

Voit myös hakea suoraan tapahtumia kaikilla yllä mainituilla tiedoilla kohdassa ”Etsi”.

Voit lisätä uuden tapahtuman klikkaamalla oikealta ylhäältä ”Lisää tapahtuma”.

lisaa_tapahtuma

”Lisää tapahtuma” sivulla sinun tulee täyttää seuraavat tiedot:

Koulutuspohjan tiedot

1. Käytä koulutuspohjaa
  2. Hinta

Lisätiedot

1. Päivämäärä
  2. Aloitusaika

Varaukset

1. Kouluttaja(t) (Huom! jotta voit lisätä kouluttajan tapahtumaan, tulee hänet ensin kutsua organisaation kouluttajaksi : https://help.competenceadmin.com/fi/articles/3650212-kayttajien-hallinta-ja-kayttooikeuksien-kuvaukset-sihteeri
  2. Paikka

howtoevent_1
event_1

Postitus

Valikoi postitusvaihtoehto korteille:

Koulutusorganisaatiolle

• Koulutusorganisaatiolle, joka järjestää koulutuksen.

Asiakas yritykselle

• Yritykselle, joka on tilannut koulutuksesi.

Osallistujien kotiosoite

• Kortit toimitetaan suoraan osallistujien kotiosoitteeseen. (Huom!  Ei postitusta ulkomaille)

Mikäli valitsit kohtaan ” Näytetään verkossa julkisesti” kyllä, niin täytä alle avautuvat seuraavat tiedot, joista ainakin yksi on täytettävä.

• Linkki ilmoittautumislomakkeelle (Asiakkaat ohjataan tähän osoitteesen kun he haluavat ilmoittautua kurssille)
    • Ilmoittautumis sähköposti (Asiakkaat voivat lähettää ilmoittautumisia tähän osoitteeseen)
    • Ilmoittautumis puhelinnumero (Asiakkaat voivat soittamalla tähän numeroon ilmoittautua kursseille)

Klikkaamalla ”Tallenna” tapahtuma tallentuu.

submit

Kun palaat ”Tapahtumat” sivulle, niin sinun tulee julkaista/lähettää alustava tapahtuma seuraavasti:

1. Klikkaa tapahtuman päältä.
    2. Oikealta ylhäältä kohdassa ”Alustava” voit lähettää tapahtuman hyväksyttäväksi tai julkaista tapahtuman.
    3. Voit muokata myös tapahtuman tietoa siihen saakka kunnes kurssi on hyväksytty.

Koulutettavien tietojen lisääminen tapahtuman päättymisen jälkeen.

Voit lisätä koulutettavien tiedot seuraavasti tapahtuman päätyttyä.

event_add_part1

1. Klikkaa tapahtuman päältä.
    2. Valikoi vasemmalta ylhäältä ”Osallistujat”

event_add_part2

Täytä seuraavat tiedot:
    • Etunimi
    • Sukunimi
    • Henkilötunnus tai syntymäaika
    • Sähköposti

event_add_part3

Täytä myös osoite kentät, mikäli olet valinnut korttien toimitustavaksi "Osallistujan kotiosoite"

event_add_part_gif

(Klikkaamalla kuvaa aukeaa isompi Gif)

Klikkaamalla "lisää" nappia, aukeaa uusi osallistujarivi. Huom! sinun tulee lisätä tyhjä rivi viimeisen osallistujan jälkeen!

"Erityishinta" on ainoastaan käytössä sellaisissa laitoksissa, joihin on erikseen tämä ilmoitettu.

Erityishintaan sisältyy
    • Mobiilikortti ja pätevyysrekisteröinti
    • Oikeus käyttää Punaisen Ristin tavaramerkkejä (esim.
    Ensiapukurssi EA1®) Punaisen Ristin ensiavun
    koulutusohjelmien mukaisten koulutusten tiedottamisessa
    ohjeiden mukaisesti
    • Oikeus käyttää koulutusportaalin koulutusmateriaaleja
    Punaisen Ristin ensiavun koulutusohjelmien mukaisissa
    koulutuksissa
    • Standardoidut ja sertifioidut koulutussisällöt
    • Koulutusportaalin käyttö sertifioitujen koulutusten
    järjestämiseen (kurssin rekisteröinti ja pätevän kouluttajan
    linkitys kurssiin, osallistujien kurssisuoritusten kirjaaminen)
    • Kurssilaiselle pääsy omiin koulutustietoihinsa omilla
    tunnuksillaan (versio2*)

Voit tallentaa tiedot klikkaamalla "tallenna" ja kirjata osallistujat myöhemmin.

Voit lisätä useamman koulutettavan tiedot kerralla.
    Klikkaa ”Lähetä”

Varmistus ikkunassa sinua velvoitetaan tarkistaan, että olet syöttänyt kaikki tiedot oikein. Näissä sinun tulee suorittaa erityistä tarkkuutta, sillä muutokset näihin saattavat tulla tulevaisuudessa maksullisiksi!

submit_part Löysitkö etsimäsi vastauksen?